«ჩვენ ვართ ის, რასაც ვჭამთ»

პრობიოტიკი + პრებიოტიკი = სიმბიოტიკი
ჯანმრთელობა იწყება ნაწლავებით!
ეს პროდუქტები წარმოადგენს ბიოლოგიურად აქტიურ დანამატებს (ბად), რომლებიცშეიცავს ნაწლავებისთვის სასარგებლო ბაქტერიებს, ვიტამინებსა და ბოჭკოებს,რომლებიც აძლიერებენ იმუნურ სისტემას და აუმჯობესებენ საჭმლის მომნელებელისისტემის მუშაობას სხვადასხვა ეტიოლოგიის ნაწლავის დარღვევის შემთხვევაში და ამითხელს უწყობენ ორგანიზმში მეტაბოლიზმის ნორმალიზებას. მთლიანობაში.
NBL Probiotic-ის ყველა ფორმა შეიცავს სხვადასხვა ბაქტერიების რამდენიმე შტამს და ასევეარის IV თაობის პრობიოტიკები, კერძოდ სიმბიოტიკები, რომლებშიც პრობიოტიკურიბაქტერიები იმობილირდება პრებიოტიკურ სორბენტზე. ეს ფაქტი შესაძლებელს ხდისგამოიყენოს პრობიოტიკების ორმაგი საფარის უნიკალური ტექნოლოგია DUOLAC ©,დაპატენტებული და წარმოებული Cell Biotech International-ის მიერ.
ორმაგი დაფარული პრობიოტიკების ეფექტი ობსტრუქციაზე პაციენტებში:რანდომიზებული, ორმაგად ბრმა კვლევა.
Yeun Y, Lee J
Arch Pharm Res. 2015 Jul;38(7):1345-50. doi: 10.1007/s12272-014-0522-2. Epub 2014 Dec 7.

ორმაგი საფარის უნიკალური ტექნოლოგია.უნიკალური ორმაგი ფენის ტექნოლოგია არის პრობიოტიკური ბაქტერიების დაფარვაორი ფენით:- პირველადი საფარი – პეპტიდი – იცავს პრობიოტიკს ქიმიური ფაქტორებისგან:
• იცავს ბაქტერიებს კუჭში მონელებისგან;
• გამოყოფს სასარგებლო ბაქტერიებს pH გარემოდან გამომდინარე;
• საშუალებას აძლევს პრობიოტიკებს შევიდნენ ნაწლავებში თავდაპირველი სახით დარაოდენობით, რათა შექმნან კოლონიები.- მეორადი საფარი – პოლისაქარიდი (პრებიოტიკი) – იცავს პრობიოტიკს გავლენისფიზიკური ფაქტორებისგან:
• სითბო, ტენიანობა, ტემპერატურა და მექანიკური წნევა;
• აუმჯობესებს სტაბილურობას წარმოების, შენახვისა და ტრანსპორტირების დროს.

ორმაგი დაფარვის უნიკალური ტექნოლოგიის წყალობით, პირველადი საფარი იცავსპრობიოტიკურ ბაქტერიებს საჭმლის მონელებისგან კუჭის წვენის მაღალ მჟავე გარემოსგავლენის ქვეშ, რითაც სასარგებლო ბაქტერიები ნაწლავებში აღწევს თავდაპირველირაოდენობით, ხოლო მეორადი საფარი, გარდა ამისა, აუმჯობესებს სტაბილურობას. პრობიოტიკები, ემსახურება როგორც სუბსტრატს ნაწლავში მათი შემდგომიკოლონიზაციისთვის.
Min Kyeong Cha, Myung Jun Chung, JinEung Kim, Kang Oh Lee & Nam Joo Ha (2011)
Biotechnology & Biotechnological Equipment,
25:3, 2489-2493, DOI: 10.5504/ BBEQ.2011.0052
ეს პროდუქტები არის დიეტური დანამატები.